3 VS 3 Zaalhockey Toernooi

 

HET SPEL

Speciaal voor jongens en meisjes met de D, C en jongste jeugd-leeftijd organiseren wij samen met The Hockey Centre het 3 tegen 3 zaalhockeytoernooi. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en het niveau is op sterkte ingedeeld! Een Zaalhockeytoernooi waarbij je samen met 3 vrienden/vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams! Het toernooi vindt plaats op 22 oktober in Sporthal – Almere Buiten  en geeft de echte zaalhockeyliefhebber alvast de kans om te wennen aan het spel. Tijdens het toernooi zal The Hockey Centre aanwezig zijn met de nieuwste zaalhockey materialen.

 

DE REGELS

3 tegen 3 wordt gespeeld met 3 spelers + 1 wissel per team. Dus jouw team bestaat uit 4 spelers zonder keeper. Het veld is klein (10 bij 20 meter) waardoor er op intensiteit word gespeeld. De wedstrijden zijn 1 keer 8 minuten. Bij voldoende aanmeldingen speel je minimaal 6 wedstrijden.

 

TEAMINDELING

Je mag zelf bepalen met wie je een team vormt. Dat kunnen 3 teamgenoten zijn, maar ook 3 vrienden / vriendinnen van andere verenigingen. Enige voorwaarde is dat jij en je teamgenoten op hockey zitten en in dezelfde leeftijdscategorie spelen. Elk team moet beschikken over 1 begeleider. Wij zorgen voor scheidsrechters!

AANMELDEN
Inschrijfkosten zijn voor 1 team: 30 euro.
Klik hier om je aan te melden!