Evenementen

Mercian indoor Masterclass

Enjoy & Perform organiseert clinics, evenementen en masterclasses. Wij willen zowel voor de top als breedte teams hetzelfde uitstralen en dat is dat plezier voor op staat tijdens onze evenementen. Daarnaast zorgen wij voor een leerzame ervaring voor alle leeftijden. Al onze evenementen kunnen op de Enjoy & Perform site worden geboekt. Onze assortiment bestaat uit:

  • Mercian indoor Masterclass

Spelers masterclass

De masterclass is een gespecialiseerde clinic speciaal voor topspelers (1ste klasse spelend of hoger). De masterclass is twee uur plezier samen met jouw twee internationals, maar vooral ook veel leren! De groep bestaat maximaal uit 10 spelers, genoeg aandacht om alle coolste trucs te leren.

Keepers masterclass clinic

Tijdens de keepers masterclass van Enjoy & Perform komt de droom uit van elke Keeper! 2 uur lang trainen met twee internationals en toptrainers. De groep bestaat uit maximaal 12 top keepers (minimaal eerste klasse niveau).

Clinic

Enjoy & Perform organiseert een clinic vol met plezier en prestatie! De clinic bestaat uit 1,5 uur plezier en de coolste en leukste trucs leren samen met top Internationals maar ook enkele top trainers/spelers.

Keepers clinic

Enjoy & Perform organiseert voor de keepers een clinic vol met plezier en prestatie. De clinic bestaat uit 1,5 uur plezier en de fijnste zaalhockey trucs leren samen met Top Internationals maar ook enkele top trainers/keepers.

G-hockey clinic

Dit jaar zal er voor het eerst bij het Mercian Indoor een clinic voor de categorie: G-hockey. De clinic bestaat uit 1,5 uur plezier maar ook de coolste zaalhockey trucs leren van top trainers/spelers. De groep bestaat uit maximaal 6 spelers per top trainer.

  • EvenementDeelnemers van het drie-tegen-drie toernooi

Enjoy & Perform speelt in op de omgeving. Wij organiseren evenementen om plezier uit te dragen naar de deelnemers. Evenementen zoals het drie-tegen-drie toernooi en de leraren gaan staken dag evenement organiseren wij om kinderen een leerzame en nieuwe ervaring mee te geven.