Clinics

Enjoy & Perform zorgt er voor dat elke clinic leerzaam is voor elk niveau maar ook plezier geeft! Tijdens onze clinic’s krijgen de deelnemers, een T-shirt en een bidon. Aanmelden voor de clinics kan via onze site.

Masterclass 

De masterclass is een gespecialiseerde clinic speciaal voor topspelers (1ste klasse spelend of hoger). De masterclass is twee uur plezier samen met jouw twee internationals, maar vooral ook veel leren! De groep bestaat maximaal uit 10 spelers, genoeg aandacht om alle coolste trucs te leren.

Keepers masterclass clinic 

Tijdens de keepers masterclass van Enjoy & Perform komt de droom uit van elke Keeper! 2 uur lang trainen met twee internationals en toptrainers. De groep bestaat uit maximaal 12 top keepers (minimaal eerste klasse niveau).

Clinic 

Enjoy & Perform organiseert een clinic vol met plezier en prestatie! De clinic bestaat uit 1,5 uur plezier en de coolste en leukste trucs leren samen met top Internationals maar ook enkele top trainers/spelers.

Keepers clinic 

Enjoy & Perform organiseert voor de keepers een clinic vol met plezier en prestatie. De clinic bestaat uit 1,5 uur plezier en de fijnste zaalhockey trucs leren samen met Top Internationals maar ook enkele top trainers/keepers.

G-hockey clinic 

Dit jaar zal er voor het eerst bij het Mercian Indoor een clinic voor de categorie: G-hockey. De clinic bestaat uit 1,5 uur plezier maar ook de coolste zaalhockey trucs leren van top trainers/spelers. De groep bestaat uit maximaal 6 spelers per top trainer.