Evenementen

Enjoy & Perform Evenementen

Enjoy and Perform organiseert diverse evenementen. Er worden clinics georganiseerd, masterclasses en verschillende toernooien. Voor de top en breedte sport willen wij plezier uitstralen, dit staat op nummer 1 bij elk evenement. Daarnaast zorgen wij voor een leerzame ervaring. Alle evenementen kan je lezen op de site net als het aanmelden van de diverse evenementen. Ons assortiment bestaat uit:

3 vs. 3 zaalhockey toernooien worden georganiseerd voor verschillende leeftijden: E, D en C jeugd  & B en A jeugd en Senioren.

Voor de Trim en Mammie hockeyers organiseren we speciale zaalhockey toernooien. Wil je lekker een middagje hockeyen? Klik dan hier voor meer informatie.

Het leukste en mooiste zaalhockeytoernooi: Glow in the dark! Speciaal voor de E, D en C jeugd in het nieuwe jaar. Op 3 en 4 januari mag je komen hockeyen in je mooiste glow in the dark kleding! Klik voor meer informatie.

High Performance Camp is voor de sporters die graag de uitdaging aangaan. We zullen 3 dagen lang het beste uit de sporters halen. Schrijf je in en kom er een mooie tijd van maken met ons!

Voor de buitenlandse teams organiseert Enjoy and Perform een 4 daagse trip. Zo kunnen de teams de Nederlandse hockeycultuur beleven. Interesse? Stuur een e-mail naar: info@enjoyandperform.com

Het nieuwe Indoor Experience evenement. Dit betekent 7 uur lang indoor hockey experience, voor de D en C jeugd.