Club ondersteuning

CLUB ONDERSTEUNING

Enjoy & Perform is één van de weinige organisatie die aan clubondersteuning doet. Hierbij ondersteunen wij voornamelijk verenigingen met het maken van beleid en strategische inzichten. Voor verenigingen die daar behoefte aan hebben, geeft Enjoy & Perform advies over de interne zaken van de vereniging.

Heeft u vragen over onze dienst of zou u in contact willen komen met ons? Stuur een bericht naar info@enjoyandperform.com

VOORBEELDEN EVENTS

KAMPEN

Kampen kunnen variëren van prestatie kampen tot sport & spel kampen. Bij de prestatie kampen zal er gewerkt worden vanuit de visie en strategische gedachte van de vereniging.

Het sport & spel kamp zal voornamelijk in het teken zijn van plezier! Het kamp waar veel verschillende sporten worden aangeboden. Met het doel om vriendjes te maken en ontzettend veel plezier te hebben! Het kamp biedt een gevarieerd programma.

De kampen kunnen worden aangeboden in een dag kamp of meerdere dagen kamp. De deelnemers zullen thuis slapen.

EXTRA TRAININGEN

Vaak is er behoefte naar meer trainingen of specifieke trainingen. Enjoy & Perform kan dit bieden met hun eigen trainers of gast trainers. De trainingen zijn afgestemd op het beleid van de technische commissie van de vereniging. Wij vinden het belangrijk om de trainingen af te stemmen op het jaarplan van de vereniging. De trainingen kunnen worden gegeven in team verband maar ook in specialisten training.

TOERNOOIEN

Een toernooi organiseren op de vereniging is niet altijd makkelijk. Het regelen van sponsoren, materialen, communicatie naar teams, wij kunnen dit allemaal oppakken! Graag zoeken wij een win-win situatie voor de vereniging en leden. Pre-season, trimmers toernooi, 3 VS 3 toernooi, zaalhockey/veldhockey, basis/middelbare school alles is mogelijk!

TEAMBUILDING