Mercian Indoor 2016

Enjoy and Perform is trots om aanwezig te zijn bij het topzaalhockeytoernooi: Mercian Indoor 2016. Ook dit jaar bieden wij diverse clinics aan!

Bekijk ons assortiment

Veilig betalen

Wij zorgen dat jouw betalingen goed worden  afgehandeld in onze veilige betaalomgeving. Daarnaast kun je snel en gemakkelijk betalen met iDeal!

Bekijk ons assortiment

Nieuws en acties op facebook!

Op de hoogte blijven van acties en nieuws over het evenement? Bekijk dan onze facebook of instagram account!

Bekijk ons facebookpagina

Mercian Indoor Hockey 2016

Enjoy and Perform is trots om aanwezig te zijn bij het topzaalhockeytoernooi: Mercian Indoor 2016. Het Mercian Indoor 2016 vind plaats op 4, 5 en 6 januari 2017. Het Mercian Indoor is een zaalhockeytoernooi voor de top van de Nederlandse Jeugd. De hele dag door is er genoeg te doen en te zien! Wedstrijden van het toernooi, neem een kijkje bij de marktkraampjes of neem een kijkje bij onze clinic en masterclasses. In de avond uren na de prijsuitreiking wordt er afgesloten met een spetterende wedstrijd. Voor de kids die niet mee kunnen doen aan dit toernooi bieden wij leuke activiteiten aan. Voor alle doelgroepen bieden wij wat aan: alle niveau jeugdspelers, keepers maar ook G-hockey.

Wat onze deelnemers zeggen

Drie dagen groot feest! Als familie genieten wij van dit grote evenement, de ene doet mee aan het toernooi de ander aan een clinic. Wij kunnen niet wachten! - Amy
Ik vond het super!!! Kan niet wachten om dit jaar weer mee te mogen doen aan de clinic. - Daphne
Love it!! Thank you for the best weekend in holland! - Laoise
Een sportieve wedstrijd en erg leuk georganiseerd! Ik als scheidsrechter heb er erg van genoten. - Jan
De kinderen vonden het geweldig! De masterclass was een ideale combinatie van leren maar ook plezier maken met hun grote helden! - Kim

The Personal Statement is one of the most crucial parts of applying for college admission

It’s a fantastic opportunity to write about your thoughts and aspirations for yourself, your future and where you hope to go in life. Every high school student should at least take this badly. Here are a few things that Will Allow termpapersworld.com/ You to create a personal statement that will Stick out and Provide you the maximum benefit: