Over Enjoy and Perform

ENJOY & PERFORM

MISSIE

Enjoy & Perform wilt plezier en prestatie combineren, dit doen wij onder andere door het organiseren van sportkampen, sportreizen, toernooien, clinics, events en andere sport gerelateerde producten en diensten. Enjoy & Perform wilt het beste uithalen uit de sporter. Sporten kan op prestatie gericht niveau maar ook met een plezier element. Enjoy & Perform wilt op elk niveau prestatie en plezier combineren.

WIE ZIJN WIJ?

Het Enjoy & Perform Team  organiseert al jaren evenementen met veel plezier. ‘Wij hebben van onze hobby ons werk kunnen maken’.  Het team bestaat uit enthousiaste jonge sport liefhebbers. Met een sportmanagement, bewegingswetenschappen of alo achtergrond. Wij geloven dat iedereen kan sporten op zijn eigen niveau. Maar dat het onderdeel plezier een belangrijk onderdeel behoort bij de sport die vaak vergeten wordt.

VISIE

Wij geloven dat je samen meer kan bereiken dan individueel. Wij werken daarom vanuit de definitie van TEAM: Together Everybody Achieves More. Samen plezier maken, samen leren maar ook samen met de klant een pakket op maat samenstellen. Enjoy & Perform bestaat uit een diverse team van specialisten in diverse sporten, hockey, tennis, voetbal noem het maar op!