Stakingsdag

Nationale stakingsdag 15 maart 2019

Op 15 maart vindt er weer een landelijke onderwijs staking plaats voor het onderwijs. Dit keer doen naast het basisonderwijs ook de docenten van het voortgezet-, hoger- en universitair onderwijs mee. In samenwerking met de Almeerse hockey club vangen wij de leerlingen op en bieden ze een  leuke, sportieve dag aan.

De kinderen (5 t/m 11 jaar) hebben de keuze om mee te doen aan het TOP hockey programma (minimaal hockeyniveau vereist) of het sport & spel programma (waar naast hockey ook andere sporten aan bod komen).

De C-jeugd (11-13 jaar) start later op de ochtend en krijgt uitsluitend een hockey programma aangeboden.


Top hockey programma (5-11 jaar)

Bij het Top hockey programma staat hockey centraal. De kinderen zullen de hele dag bezig zijn met het aanleren van nieuwe trucjes, het verbeteren van de basistechniek en het spelen van een leuk afsluitend toernooitje. De groepjes worden grotendeels ingedeeld op basis van niveau, zodat het voor iedereen leuk en uitdagend blijft. Het programma duurt van 9:00 – 15:00*.

*De mogelijkheid bestaat om tegen een kleine vergoeding de kinderen al vanaf 8:00 te brengen en om 17:00 weer op te halen.

Sport & Spel programma (5-11 jaar)

Bij het Sport & Spel programma draait het om lekker bewegen en plezier maken. De kinderen zullen naast hockey oefeningen ook andere sporten en spelletjes doen. De groepjes worden ingedeeld op basis van leeftijd en er wordt rekening gehouden met het meebrengen van vriendjes of familie. Het programma duurt van 9:00 – 15:00*.

*De mogelijkheid bestaat om tegen een kleine vergoeding de kinderen al vanaf 8:00 te brengen en om 17:00 weer op te halen.

Top hockey programma C-jeugd (11-13 jaar)

Het programma van de C-jeugd is voornamelijk gericht op het verbeteren van de basistechniek en het uitspelen van wedstrijdsituaties. Uiteraard sluiten we de dag af met een gezamenlijk toernooitje. De groepjes worden zoveel mogelijk ingedeeld op niveau, uiteraard worden teamgenoten zoveel mogelijk bij elkaar gezet. Het programma duurt van 10:00 – 16:00.

Wat is er inbegrepen?

  • Een leuke, sportieve dag voor de kinderen waarin ze verschillende sporten en activiteiten aangeboden krijgen door ervaren trainers. De kinderen zullen zowel individueel als in teamverband activiteiten doen. De focus ligt op: plezier maken!
  • Naast een gezonde lunch zal er gedurende de hele dag voldoende eten en drinken aangeboden worden. Ook wordt er rekening gehouden met allergieën en diëten (graag van te voren aangeven).

Doe je mee?

Wil je graag meedoen op 15 maart? Vul dan het aanmeldformulier in. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Alexandra via almeersehockeyacademy@almeersehockeyclub.nl of 085-0404869.

The Personal Statement is one of the most crucial sections of applying for college admission

It is a great chance to write about your ideas and aspirations for your self, your future and where you hope to go in life. Every high school student should at least take this seriously. Here are a few things that will help you create a personal termpapersworld.com statement that will stand out and give you the most benefit: